Blog

Oud en nieuw vieren op een jacht

Oud en nieuw vieren op een jacht is een heel bijzondere viering, alsof je zeilt naar het nieuwe jaar en de nieuwe mogelijkheden van het komende jaar.

Meer informatie

Ontdek de natuurlijke ankerplaatsen van Griekenland

Ben je op zoek naar natuurlijke ankerplaatsen om langer te blijven in het noorden van de Egeïsche Zee van Griekenland. Drie daarvan zijn: Vatoudi, Porto Koufo en Planitis.

Meer informatie

Sunsail en The Moorings verenigen zich voor behoud mariene ecosystemen

Samen met andere reisorganisaties hebben Sunsail en The Moorings een ambitieus doel gesteld - om minimaal £1 miljoen in te zamelen in de komende drie jaar.

Meer informatie

De Luxe Jachtcharter ervaring

Een luxe jacht huren is een reis waarbij u zich tijdelijk de majesteit van de oceaan waant.

Meer informatie

Woonboot charter bestemmingen

Woonboot charters komen vaker voor op rivieren, ondiepe binnenmeren en in kusthavens die gebruikt worden als zomerhuis of als snelle uitvalsbasis in elk seizoen. We hebben een aant...

Meer informatie

9 redenen om een boot te huren

Er zijn veel goede redenen om een boot te huren en we zetten er 9 op een rijtje om je aan te moedigen een beslissing te nemen.

Meer informatie

Beste tijd om een charterjacht te boeken

De beste tijd om een charterjacht te boeken hangt af van uw voorkeuren. Het kan zijn om vooraf te boeken of om te wachten op een last minute deal of zelfs op een jachtshow.

Meer informatie

Jachtcharter bestemmingen in Montenegro

We lichten jachtcharterbestemmingen in Montenegro uit en geven een kort overzicht van de toeristische activiteiten die u in deze plaatsen kunt beoefenen.

Meer informatie

Feiten over het varen door het Kanaal van Korinthe

Varen door het Kanaal van Korinthe is ontegenzeggelijk een onvergetelijke ervaring en om je te helpen er het beste van te maken, volgen hier enkele essentiële feiten over deze opme...

Meer informatie

De populairste zeilbestemmingen voor september in Griekenland en Turkije

Een zeilvakantie in september is een heerlijke manier om Griekenland en Turkije te verkennen, met temperaturen tussen de 24-31°C en meer budgetvriendelijke opties.

Meer informatie