Ontdek de natuurlijke ankerplaatsen van Griekenland

Ontdek de natuurlijke ankerplaatsen van Griekenland

De Noord-Egeïsche Zee staat bekend om haar adembenemende landschappen en ongerepte wateren die je kunt verkennen. Er zijn ook veel natuurlijke ankerplaatsen voor een lang verblijf. Drie daarvan zijn: Vatoudi, Porto Koufo en Planitis ankerplaats.

1.Vatoudi: Zuidoostkust van de Pagasetische Golf
Gelegen nabij het pittoreske dorpje Milina. Milina is een prachtig kustplaatsje aan de, 49 km van Volos en 7 km van Lafkos. Vatoudi biedt een beschutte haven voor zeilers die op zoek zijn naar een rustige en veilige ankerplaats.

2. Porto Koufo: gelegen in Chalkidiki
Porto Koufo ligt op de zuidelijke kaap van het centrale schiereiland van Chalkidiki en biedt een natuurlijke haven die zowel veiligheid als schilderachtige schoonheid garandeert.
Zeilers die Porto Koufo bezoeken kunnen met een gerust hart voor anker gaan, want deze locatie staat bekend om zijn veiligheid, zelfs tijdens slechte weersomstandigheden.

3. Planitis : Noordkust van het eiland Kyra Panagia
De aanlegplaats Planitis is een verborgen paradijs aan de noordkust van het eiland Kyra Panagia, een juweeltje in het noordoosten van de Sporaden. In plaats van drukke toeristische plekken vindt u hier koeien en geiten, waardoor het een vredige en unieke ontsnapping is.

Ontdek charterjachten in Griekenland.

Commentaar achterlaten

Achternaam, e-mail en telefoonnummer worden niet gepubliceerd.