Woonboot charter bestemmingen

Woonboot charter bestemmingen

Woonbootcharters zijn populair op rivieren, vooral tijdens het zomerseizoen. Er zijn echter ook woonboten die het hele jaar door zijn uitgerust met verwarmingssystemen, zodat u er in alle seizoenen van kunt genieten.

Amsterdam, Nederland:
De iconische grachten van Amsterdam bieden een unieke woonbootervaring. Je kunt door de historische waterwegen van de stad varen, langs charmante buurten en beroemde bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis en het Rijksmuseum.

Berlijn, Duitsland:
Woonboot varen in Berlijn is een perfecte toegangspoort. Je kunt musea, parken en levendige buurten bezoeken terwijl je over de rivier de Spree en de vele kanalen vaart.

Het Canal du Midi, Frankrijk:
Dit kanaal in Zuid-Frankrijk, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, biedt een prachtige woonbootervaring. Je vaart door wijngaarden, middeleeuwse stadjes en schilderachtige landschappen.

Comomeer, Italië:
Het Comomeer staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en pittoreske stadjes aan het meer. Met een woonboot kun je de charmante dorpjes, historische villa's en weelderige landschappen verkennen.

De rivier de Douro in Portugal:
Vaar over de rivier de Douro in Portugal langs terrasvormige wijngaarden, historische stadjes en geniet van de beroemde portwijn van het land.

De Norfolk Broads, Engeland:
De Norfolk Broads in East Anglia bieden een netwerk van onderling verbonden rivieren en meren. Het is een vredige en serene bestemming met een overvloed aan wilde dieren, pittoreske dorpjes en traditionele Engelse pubs langs de weg. Woonboten in Engeland.

Klik om onze selectie van woonboten te zien die beschikbaar zijn voor charter.

Heb je al eens een woonbootvakantie meegemaakt? We horen graag uw ervaring.

Commentaar achterlaten

Achternaam, e-mail en telefoonnummer worden niet gepubliceerd.