Veiligheid en btw-problemen bij jachtcharter in Turkije: Wordt besproken op de Bosphorus Boat Show.

Veiligheid en btw-problemen bij jachtcharter in Turkije: Wordt besproken op de Bosphorus Boat Show.

Een seminar gericht op veiligheid en BTW-kwesties in de jachtchartersector in Turkije zal plaatsvinden als onderdeel van de Bosphorus Boat Show in het Istanbul Expo Center van 17-24 februari. Het seminar wordt georganiseerd door TYBA (All Yacht Operators, Brokers and Agents Association of Turkey).

Tijdens dit belangrijke evenement worden kritieke onderwerpen besproken, zoals de noodzaak om de veiligheid in de jachtchartersector in Turkije te verbeteren en de hoge btw-tarieven waarmee jachttoerismebedrijven te maken hebben.

Dit seminar brengt leiders en experts uit de sector samen en zal ingaan op het belang van veilige jachtcharterpraktijken en de kwetsbaarheden die worden gecreëerd door privéboten die opereren zonder commerciële en wettelijke verplichtingen.

Het zal ook de impact bespreken van de uitsluiting van jachtcharterdiensten van het 10% BTW-voordeel dat geldt voor toeristische hotels, ondanks hun plaats in de toeristische sector. Het seminar zal de nadruk leggen op de noodzaak om de btw-tarieven te verlagen naar 10%, iets waar jachtcharterbedrijven al lange tijd om vragen.

Op 22 februari 2024, tussen 16:00-17:30, zullen vooraanstaande namen en experts uit de sector deze belangrijke bijeenkomst bijwonen.

Het seminar zal worden gemodereerd door Güneş Aysun, voorzitter van TYBA en eigenaar van Galeo Yachting. Sprekers zullen zijn  

H. Serhan Cengiz Vicevoorzitter van TYBA en eigenaar van Veladare Yachting
Noyan Mutlugil TYBA bestuurslid en eigenaar van Mutlutur Yachting-
Aline Mulino Braggiotti/ Advocaat Alba Advocatenkantoor

TYBA (The Association of All Yacht Operators, Brokers and Agents in Turkey) is opgericht in 2017 en speelt een belangrijke rol in het vormgeven van de Turkse jachttoerisme-industrie. TYBA organiseert elk jaar de TYBA Yacht Charter Show (B2B en voorregistratie is vereist). De show wordt dit jaar gehouden van 3 tot 7 mei 2024 in D-Marin Göcek Marina. 

Commentaar achterlaten

Achternaam, e-mail en telefoonnummer worden niet gepubliceerd.