Nieuwe POP Fender bespaart ruimte op de boot

Nieuwe POP Fender bespaart ruimte op de boot

Carsten Rettig

Carsten Rettig

We hebben net het bedrijf Pop Fender ontmoet op de HISWA in Lelystad, waar bovenstaande foto met Ramis en mij (Carsten) is genomen. Wat me meteen opviel was dat de nieuwe POP fenders uitschuifbaar zijn en daardoor extreem ruimtebesparend. Dit maakt de stootwillen erg interessant, vooral voor kleinere boten. Dit maakte ons nieuwsgierig en dus namen we een kijkje bij het product.

Volgens de fabrikant piepen de stootwillen niet, laten ze nauwelijks strepen achter en zijn ze recyclebaar. Bovendien zijn de stootwillen verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen ze dus qua kleur worden afgestemd op je eigen boot. De fenders kunnen zelfs op 65° in de vaatwasser worden gewassen.

Dit klinkt allemaal erg goed, maar we moeten het natuurlijk testen en hebben daarom net een paar stootwillen besteld. Binnenkort publiceren we hier ook ons testrapport. Als je het product van tevoren live wilt zien, kun je dat doen op de HISWA te WATER in Nederland tot 3.9.2023, op de Salon Nautico in Barcelona van 11.10 tot 15.10.2023 of op de SWISS BAOT SHOW van 10.11 tot 12.11.2023.

Commentaar achterlaten

Achternaam, e-mail en telefoonnummer worden niet gepubliceerd.

Opmerkingen

werner W.