Wider heeft haar eerste WiLder 60 te water gelaten

Wider heeft haar eerste WiLder 60 te water gelaten

Wider heeft haar eerste WiLder 60 jacht te water gelaten in Fano, Italië, een belangrijke stap voor het merk. Dit 18,9 meter aluminium model combineert superjachtstandaarden van ontwerp en constructie met opwindende prestaties.

De WiLder 60 is ontworpen door Wider's eigen designteam en wordt aangedreven door twee MAN V8 1300 motoren. Het biedt snelheden tot 40 knopen en een bereik van 325 zeemijl.
Het interieur bestaat uit luxueuze materialen en een ontwerp dat is gericht op maximaal comfort en stijl. Het exterieur biedt voldoende ruimte voor gezelligheid en genieten op het water.
Na deze lancering is Wider van plan om meer op maat gemaakte WiLder 60-modellen te bouwen in Venetië.

Kort inzicht over Wider

Wider, een Italiaanse jachtbouwer opgericht in 2010, is toonaangevend op het gebied van hybride aandrijftechnologie voor luxe jachten. Het bedrijf, geleid door Marcello Maggi en zijn holding W-Fin Sarl, richt zich op innovatie, efficiëntie en duurzaamheid.
Met faciliteiten in Fano en Venetië, Italië, introduceerde Wider de WiderCat 92, haar eerste multihull, en startte met de Moonflower 72 superjacht in 2022. In 2023 kondigden ze de WiLder 60 aan. De eerste units van de WiderCat 92 en WiLder 60 werden begin 2024 gelanceerd, klaar voor de komende bootshows.

Commentaar achterlaten

Achternaam, e-mail en telefoonnummer worden niet gepubliceerd.