Wallywhy150 maakt internationaal debuut op het Yachting Festival Cannes

Wallywhy150 maakt internationaal debuut op het Yachting Festival Cannes

De Wallywhy150, een prachtig motorjacht met een lengte van 24 meter en het kleinere zusje van de Wallywhy200, maakt zijn debuut op het Yachting Festival van Cannes.

Na het debuut van de Wallywhy200 in 2021 is de Wallywhy150 nu te bezichtigen. Stefano de Vivo, Managing Director bij Wally zegt dat "Wat we doen is het aanbieden van dezelfde functies van het grotere schip, maar in een kleiner pakket, met ontwerpbeslissingen die een unieke en uiteindelijk zeer leefbare 23,99-meter motorjacht hebben gecreëerd met ongeëvenaarde binnen- en buitenruimtes, en een lay-out waar iedereen die haar ziet jaloers op zal zijn."

Om de Wallywhy150 te begrijpen, is het essentieel om de belangrijkste ontwerpelementen te begrijpen die inspiratie putten uit zijn voorganger, de Wallywhy200. Deze elementen maken integraal deel uit van de essentie van de Wallywhy150.

Allereerst is er de master cabin, strategisch geplaatst in de verhoogde boeg op het hoofddek. Deze ontwerpkeuze zorgt niet alleen voor een gevoel van grandeur, maar biedt ook een onbelemmerd 270-graden panoramisch uitzicht, zodat passagiers zich kunnen onderdompelen in de schoonheid van hun omgeving.

Een andere opvallende overeenkomst is het streven naar gelijkvloers wonen, een concept dat is overgenomen van de Wallywhy200. De Wallywhy150 heeft een buitengewone split-level salon-eetruimte die naadloos aansluit op het achterstrand. Dit zorgt voor een ruim en uitnodigend interieur, gekenmerkt door de deskundige toets van Studio Vallicelli Design.

Op het bovendek vindt u een ruime openluchtsalon die bijna de hele lengte van het jacht beslaat. Deze multifunctionele ruimte doet dienst als zonneweide, ontspanningsruimte en entertainmentcentrum in één. Wat het schip onderscheidt is de opvallende hoekige hardtop, een handelsmerk dat niet alleen schaduw biedt maar ook bescherming tegen het weer garandeert. Dit architectonische hoogstandje loopt naadloos over in het gestroomlijnde, glazen stuurhuis.

Om meer te zien kun je de Wallywhy150 bezoeken op het Yachting Festival in Cannes.


Commentaar achterlaten

Achternaam, e-mail en telefoonnummer worden niet gepubliceerd.