Tragisch verlies treft zeilgemeenschap

Tragisch verlies treft zeilgemeenschap

Kathy en Ralph, ervaren avonturiers, hadden gekozen voor een pensioen waarbij ze hun tijd verdeelden tussen de zomers in New England en de warme winters in het Caribisch gebied.

Autoriteiten in St. Vincent hebben de boot Simplicity van Ralph Hendry, 66 jaar, en zijn vrouw Kathy Brandel gevonden, achtergelaten voor anker op 26 februari.

Het vaartuig, dat met gescheurde zeilen voor de westkust werd ontdekt, wekte de verdenking van vals spel, wat wijst op een mogelijke moord. Het echtpaar, dat al tien jaar op de boot woont, was op 18 februari voor het laatst voor anker gegaan in Grand Anse Bay, Grenada. AIS-gegevens wezen uit dat de boot Grenada rond 22:00 verliet. Drie ontsnapten, die in Grenada aan boord van de boot zouden zijn gegaan, werden op 21 februari weer opgepakt, maar moeten nog in staat van beschuldiging worden gesteld in verband met de verdwijning van het echtpaar.

Bij het onderzoek zijn de kustwacht van St. Vincent, de Amerikaanse ambassade en de politie van Grenada betrokken. Het echtpaar was in oktober begonnen aan hun Caribische reis vanuit Virginia, VS.
Foto: Gofoundme

Deel je herinneringen aan hen als je ze ooit hebt ontmoet.

Commentaar achterlaten

Achternaam, e-mail en telefoonnummer worden niet gepubliceerd.