Sunseeker onthult nieuwe beelden van de gloednieuwe Ocean 156

Sunseeker onthult nieuwe beelden van de gloednieuwe Ocean 156

Sunseeker onthult nieuwe beelden van de gloednieuwe Ocean 156. Andrea Frabetti, Chief Executive Officer bij Sunseeker International, legt de ontwerpopties uit als “De ontwerpopties zijn zeer goed overwogen, met nog meer innovatieve oplossingen om een echt home-away-from-home gevoel te leveren.”

Enkele kenmerken van de Ocean 156:

- Sunseeker's Ocean 156 introduceert een innovatief Infinity hoofddek ontwerp, dat een panoramisch, ononderbroken uitzicht biedt van boeg tot achtersteven.
- Het bovendek van de Ocean 156 is doordacht ontworpen, met een centrale stuurhut uitgerust met een enkele stuurstand. Het heeft een handige toegang aan bakboord die leidt naar het voorterras en brede schuifdeuren die openen naar het ruime achterdek, waardoor binnen- en buitenruimtes naadloos in elkaar overgaan.
- Diverse aanpasbare ontwerp lay-outs voor optimale flexibiliteit.
- Stateroom van de eigenaar op het hoofddek, geschikt voor maximaal 10 gasten.
- Flexibele meubelconfiguraties op zowel het voordek als het achterdek.
- Ocean 156 wordt aangedreven door twee MAN V8 1300 of V12 1650 motoren op schroefassen en kan een topsnelheid van 25 knopen halen.
- Beach Club met X-TEND™ converteerbare zitplaatsen voor veelzijdige vrijetijdsopties.

Snel inzicht in X-TEND™:
Sunseeker is bekroond met de 'Innovation of the Year' bij de BOAT International Design and Innovation Awards 2022 voor haar X-TEND™ systeem, een baanbrekende functie die de functionaliteit van achter- en cockpitdekken op haar jachten verbetert. Dit systeem transformeert de 'Beach Club' ruimte in een veelzijdig buitenverblijf met een converteerbare zonnebankopstelling, waardoor de ruimte om te zonnebaden of tenders te water te laten wordt geoptimaliseerd.

Sunseeker Jachten.

Commentaar achterlaten

Achternaam, e-mail en telefoonnummer worden niet gepubliceerd.