Rederij zet nog een grote veerboot in tussen Sardinië en Toscane

Rederij zet nog een grote veerboot in tussen Sardinië en Toscane

Christian Klumpp

Christian Klumpp

Een andere grote veerboot van de rederij "Moby Lines" zal gaan varen op de route tussen Sardinië en Toscane.

De "Moby Legacy" zal vanaf zaterdag (17 februari 2024) varen tussen Livorno op het vasteland en Olbia - in het noordoosten van het eiland in de Middellandse Zee.

De 237 meter lange veerboot biedt plaats aan 2.500 passagiers en tot 1.300 auto's.

De 550 hutten bieden gasten een breed scala aan voorzieningen aan boord. Er zijn 441 binnen- en buitenhutten, die zijn onderverdeeld in verschillende types. Afhankelijk van hun budget kunnen gasten kiezen uit vierpersoonshutten, suites en hutten voor mindervaliden. Het is ook mogelijk voor gasten om hun huisdieren mee te nemen in de cabine, daarvoor zijn er speciale hutten. De deuren van de hutten kunnen worden geopend en gesloten met magneetkaarten en/of een speciale app.

Het schip heeft ook een à la carte restaurant met een eigen wijnkelder. Dankzij de open keuken kan elke gast zien hoe zijn maaltijd wordt bereid.

De veerboot heeft ook twee promenades - die zijn ingericht met moderne, elegante en comfortabele banken en fauteuils, die passagiers een ontspannen overtocht garanderen.

Als je wilt ontspannen, neem dan plaats in een van de 403 verstelbare stoelen aan boord, die allemaal zijn uitgerust met stroom- en USB-poorten.

Ook de kleintjes komen aan hun trekken. Er is een ruime kinder- en speelruimte. Vervelen? Geen kans!

De "Moby Legacy" is het zusterschip van de "Moby Fantasy", die sinds de zomer van 2023 op dezelfde route vaart. Volgens de rederij zijn de twee schepen 's werelds grootste passagiersveerboten ooit gebouwd. Moby Lines biedt veerbootroutes naar Sardinië vanaf verschillende locaties op het Italiaanse vasteland. Naast Livorno zijn de klassieke vertrekhavens Genua en Civitavecchia, ten noordwesten van Rome.

Een overtocht van Olbia naar Livorno duurt acht tot negen uur.

Foto's door: Mobi Lines

Commentaar achterlaten

Achternaam, e-mail en telefoonnummer worden niet gepubliceerd.