Linssen Yachts viert 75e verjaardag

Linssen Yachts viert 75e verjaardag

Linssen Yachts, de prestigieuze jachtfabrikant die bekend staat om haar hoogwaardige vakmanschap en innovatieve ontwerpen, viert dit jaar haar 75e verjaardag. Het bedrijf heeft een reeks evenementen, shows en speciale bijeenkomsten aangekondigd om deze belangrijke mijlpaal te herdenken, het begin van een jaar feest dat onvergetelijk belooft te worden voor zowel jachtliefhebbers als de Linssen-gemeenschap.

Ter gelegenheid hiervan introduceert Linssen Yachts '75 Edition'- jubileumpakketten voor de Grand Sturdy- en Linssen SL-modellen. Deze limited edition-pakketten bieden exclusieve functies en aanpassingsopties om de 75-jarige erfenis van het bedrijf te vieren.

Linssen SL Series
The Grand Sturdy series

Kort inzicht over Linssen Yachts
Linssen Yachts werd 75 jaar geleden in Nederland opgericht door Jac Linssen, scheepstimmerman van beroep. Het bedrijf richtte zich aanvankelijk op het maken van werkboten van hout. Met de overgang van houten werkboten naar internationaal geprezen stalen jachten, met name met de lancering van de SL-serie in de jaren 1970, zette Linssen een nieuwe standaard in jachtontwerp en vakmanschap. De introductie van de Varitop®, een baanbrekend opvouwbaar canvas dak, illustreert Linssen's toewijding aan het creëren van veelzijdige jachten die geschikt zijn om het hele jaar door te cruisen. Vandaag de dag, onder leiding van de kleinkinderen van Jac Linssen, blijft het bedrijf zijn nalatenschap uitbreiden door middel van speciaal gebouwde faciliteiten, een charter business model en een wereldwijde aanwezigheid.

Commentaar achterlaten

Achternaam, e-mail en telefoonnummer worden niet gepubliceerd.