Inschrijvingen nu open voor de Brisbane naar Hamilton Island Race Week 2024

Inschrijvingen nu open voor de Brisbane naar Hamilton Island Race Week 2024

De Brisbane to Hamilton Island Yacht Race is een prestigieus evenement dat doorgewinterde zeilers, gepassioneerde zeilliefhebbers en toeschouwers aantrekt die staan te popelen om het spektakel te aanschouwen. Deze categorie 2 offshore-race daagt deelnemers uit met zijn langeafstandsparcours, waarbij zowel hun navigatievaardigheden als hun uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld.

Details evenement:

Datum: 2 augustus 2024 | 11 uur Start
Locatie: Moreton Bay, Royal Queensland Yacht Squadron, Manly Queensland, Hamilton Island

De race begint bij de Royal Queensland Yacht Squadron in Manly, gelegen in de pittoreske Moreton Bay. Vanaf de startlijn zetten de deelnemers hun zeilen bij om de uitgestrekte Coral Sea over te steken, waarbij ze verschillende uitdagingen tegenkomen. Navigeren door veranderende weersomstandigheden, tactische besluitvorming en de enorme afstand maken de tocht tot een ware test van zeemanschap.

Hoe meedoen?
Enthousiaste zeilers die deze uitdaging aan willen gaan, kunnen zich inschrijven voor de Brisbane to Hamilton Island Yacht Race 2024 door naar de officiële website van het evenement te gaan. Het registratieproces voorziet deelnemers van alle benodigde informatie, waaronder de raceregels, veiligheidsrichtlijnen en logistiek.

Commentaar achterlaten

Achternaam, e-mail en telefoonnummer worden niet gepubliceerd.