Contest Yachts en Bentley Motors ontwierpen samen interieur voor gemeenschappelijke klant

Contest Yachts en Bentley Motors ontwierpen samen interieur voor gemeenschappelijke klant

Contest Yachts en Bentley Motors hebben samen een uniek interieur ontworpen voor een speciaal 20-meter jacht, de Contest 67CS voor een gezamenlijke klant.
Deze samenwerking combineert Bentley's uitgesproken stijl met Contest's vakmanschap, wat resulteert in een luxueus interieur dat de expertise van beide merken benadrukt. 
Het ontwerpteam van Bentley werkte nauw samen met Contest en interieurontwerpers Wetzels Brown Partners, waarbij gebruik werd gemaakt van innovatieve methoden zoals 3D-printing om de precisie van de onderdelen te garanderen. Het interieur is voorzien van Bentley's iconische diamantgequilte lederen huiden, waarbij technieken als handgekruiste stiksels zijn gebruikt. 
Deze samenwerking opent de mogelijkheid om jachtinterieurs te creëren die geïnspireerd zijn op Bentley's autodesign. Contest CEO Arjen Conijn is enthousiast over de samenwerking en ziet mogelijkheden voor een speciale lijn met Bentley-jachten van Contest. Dr. Matthias Rabe van Bentley Motors prijst de precisie en innovatie en benadrukt de gedeelde toewijding aan prestaties, luxe en duurzaamheid tussen de twee merken.

Contest Yachts Link

Commentaar achterlaten

Achternaam, e-mail en telefoonnummer worden niet gepubliceerd.